Wie ben ik

Hoi,ik ben Ingrid en woon op een prachtige plek in het mooie Erp en heb daar een praktijk aan huis.
Al jaren ben ik geïnteresseerd in een gezonde levensstijl, sport en voeding.
Door het beoefenen van yoga ben ik me meer bewust geworden van lichaam en geest. Ook laat ik mezelf regelmatig masseren en weet ik wat een massage met je doet en wat de effecten zijn op langere termijn. Zo is mijn interesse in masseren ontstaan.

Mijn behandelingen zijn zacht zodat jij zelf weer mag gaan voelen. Bewustwording, aandacht voor wat er nu bij jou speelt.
Het is ook belangrijk dat jij zelf bewust bezig bent met je gezondheid en dat je tijd voor jezelf neemt.

Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen. Dat ik jou mag helpen en dat jij daarmee zelf aan de slag gaat.

Vooral de holistische kijk vind ik ontzettend mooi en erg interessant. Holistisch wil zeggen dat lichaam en geest één zijn. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het een kan niet zonder het ander. Het één reageert op het ander.

Bijvoorbeeld: Wat doet stress met je? Hoe reageert jouw lichaam daarop? En hoe kun je dat voorkomen?

Ik wil jou weer laten voelen, jou weer bewust laten worden van je lichaam. We hebben tegenwoordig zo’n druk leven, we rennen maar door. We moeten zo veel, vooral van onszelf. Er is niets belangrijker dan goed voor jezelf te zorgen. Weer even stil te staan bij hoe het met je gaat. Stel jij jezelf wel eens de vraag hoe het nu echt met je gaat? Of dat het wel gaat zoals jij zou willen i.p.v. doen wat een ander van je wil of verwacht? En hoe hoog ligt jouw lat?

Ik heb het zelf ervaren tijdens onze vakantie in 2018. Al maanden had ik te lang doorgerend waardoor ik me moe en niet fit voelde. Maar ja ik moest door met baan, studeren, huishouden etc. Aan het begin van onze vakantie in Italië ben ik geopereerd aan een acute blindedarmontsteking. Dit was best heftig, maar heeft me wél aan het denken gezet. Wilde ik zo nog langer doorrennen...? Nee was het antwoord. Daar op besloot ik om te stoppen met mijn baan als secretaresse zodat ik mijn eigen Shiatsu praktijk kon te starten. Dat is de beste keus ever geweest. Nog dagelijks ben ik erg blij dat ik deze keuze heb durven maken. Vertrouwen op mezelf, ook al had ik een eigen bedrijf nooit geambieerd.

Ik kan nu inmiddels wel zeggen dat ik erg trots ben op wat ik heb neer gezet en hoe het nu met de praktijk gaat.
Ontzettend blij ook dat jij, als mijn klant, de weg weet te vinden naar mijn praktijk. Dat jij bewust kiest om even een pas op de plaats te maken om tijd maken voor jezelf, voor ontspanning.

Wat is er fijner dan mensen te mogen behandelen, om klachten te verlichten c.q. te verhelpen en ontspanning te geven?
Er is geen mooier compliment dan dat jij tevreden naar huis gaat en je weer prettig voelt in je eigen lichaam.

Het is mijn missie om jou weer te laten voelen, om jou weer in jouw kracht te zetten!

Voel je welkom bij Do-Ing Bodywork
Shiatsu, massage, Reiki en nog veel meer!