Algemene info

De praktijk is gelegen op de begane grond en bereikbaar via de voordeur.

Bereikbaarheid

De praktijk is goed bereikbaar met fiets en auto. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de straatkant voor het huis en bij sporthal Ter Aa.

Je fiets kun je parkeren op de oprit rechts van het huis.

Ook kun je met het openbaar vervoer komen. De bus stopt op het Hertog Janplein in Erp (bij de kerk). Van daaruit is het ca 5 minuten lopen naar de praktijk.

Gezondheid

Heb je een fikse verkoudheid, koorts of griepverschijnselen? Neem dan contact met me op. Je afspraak wordt dan verzet.

Bij een lichte verkoudheid kan de afspraak door gaan. Door specifiek op immuunpunten te werken, wordt je immuunsysteem juist versterkt.

Eten/drinken

Eet voor een behandeling geen zware maaltijd en nuttig geen alcoholische dranken of andere genotsmiddelen.
Drink na de behandeling voldoende water zodat het lichaam zich kan ontdoen van afvalstoffen.

Rust

Neem na de behandeling voldoende rust zodat je lichaam het effect voelt van de behandeling.

Voor wie?

Een shiatsu behandeling is geschikt voor jong en oud.
Behandelingen werken preventief en ontspannend, dus ook als je geen klachten hebt ben je van harte welkom in mijn praktijk.

Zwanger?

Ben je zwanger? Dan wil ik dit graag vooraf weten, zodat ik hier rekening mee kan houden.

Mocht het kindje in stuit liggen dan kunnen we door middel van het gebruik van een moxa-stick het kindje proberen te draaien. Dit is een mooie zachte techniek die niet schadelijk is voor moeder en kind.
Vanaf ca 33e tot max 36e week kun je dit proberen.
Wil je hier meer informatie over hebben? Neem dan even contact met mij op!

SVN, RBCZ, SCAG

SVN

Ik ben lid van de beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland (SVN). SVN staat borg voor een goede kwaliteit van de bij haar aangesloten leden. Het betekent ook dat Shiatsu therapie door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijzen.

RBCZ

Verder ben ik aangesloten bij RBCZ (HBO Register van Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Deze organisatie certificeert en registreert therapeuten op HBO-niveau in de complementaire zorg. Een bij het RBCZ geregistreerde therapeut valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.

SCAG

Tevens ben ik aangesloten bij SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Als therapeut val ik onder Wkkgz-klachtrecht.

Klik voor meer informatie op de logo’s.